Ahum och HerCare samarbetar för att förbättra kvinnohälsan i arbetslivet

Ahum, psykologiföretaget som är ledande inom företagshälsovård, har inlett ett partnerskap med specialistkliniken HerCare som arbetar med kvinnohälsa. Målet är att främja kvinnors hälsa också på arbetsplatsen genom att integrera specialister inom kvinnohälsa i företagshälsovården.

5
min read

”I traditionell företagshälsovård precis som i vården i stort har kvinnohälsa varit ett eftersatt område och specialistkompetens har ofta saknats. Det finns inte någon större variation i utbudet, istället har samma lösning erbjudits oavsett problem. Vårt partnerskap med HerCare innebär att hälsoproblem och hormonella obalanser kan bemötas och behandlas effektivt eftersom vi tillför den specialistkompetens som krävs för att nå resultat,” säger Allireza Ghahremani, VD på Ahum. 

Hercare, som grundades 2018 med stöd av bland andra vårdentreprenören Per Båtelson, har varit en banbrytare inom kvinnohälsa och har framgångsrikt hjälpt mer än 9.000 kvinnor att må bättre. 

Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Ahum för att kunna erbjuda skräddarsydd och specialiserad vård till klienter inom företagshälsovården. Vi gör våra tjänster ännu mer tillgängliga runtom i landet och kan också bidra med vår kunskap och expertis för att hjälpa företag att bli mer jämställda och medvetna om hormonell hälsa", säger Caroline Risberg, verksamhetschef HerCare. 

“Det är viktigt att notera att många chefer inom näringslivet är män och inte har någon som helst kunskap om besvär som enbart drabbar kvinnor, och hur det i sin tur kan påverka personalens välmående och dynamiken i verksamheten”, säger Allireza. 

Ahum och HerCare vill arbeta tillsammans för att lyfta och förbättra kvinnors hälsa inom företagsmiljön och ser fram emot att erbjuda skräddarsydda lösningar som möter de unika behoven hos varje individ.

För mer information, vänligen kontakta:

Stina Rasmussen

Head of PR, Ahum

stina@ahum.se

Om Ahum:

Ahum är ledande inom företagshälsovård och erbjuder skräddarsydda hälsovårdstjänster för att främja hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Med en dedikerad personal av erfarna hälsospecialister arbetar Ahum med företag i alla bransc

ahum logo
Ahum Works

Own your emotions

Link Copied!